sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Nestlen muro hopotus jatkuu




Hei kaikki ihanaiset ystäväiseni :)  tässäpä bloggaillaan kesken jännityksen nimittäin viimeinen mm turnaus on menossa :D  vastakkain kisaavat Argentiina- Saksa  ...mikäpäs sen parempaa kuin mutustella muroja jännityksessä ja makeannälässä!


Nyt olen muroja testaillut jos minkälaisien jogurttien ja maidonkin kera,mutta kyllä olen itse henkilökohtaisesti sitä mieltä,että murot ovat parhaita ihan sellaisenaan tai aivan ihana makuyhdistelmä oli laaktositon banaani jogurtti..bueno kannattaa kokeilla.. En toki ole itse ole laktoosi intoleranssi,mutta se jogurtti on niiiiin hyvää :)

Tänään oli kiva hopotella työkavereille töissä muroista, kyllä he vähän ihmettelivät ensinnäkin,että onko mulla niin nälkä,että pitää kokonaista muropakettia kantaa mukana...eihän tokikaan vaan ilman muuta se on helpompi hopottaa tuotteesta,kun on itse paketti mukana..vastaanotto oli hyvä työkollegat mukaan lukien jopa yksi mieskin pitivät mausta myöskin ihan sellaisenaan.

Heipsankeikkaa maistelkaa hyvät ihmiset uutuuksia,ette taatusti menetä mitään vaan olette ilman muuta yhtä kokemusta rikkaampana ..


 Itseasiassa suosittelen ilman muuta kaikille rohkeasti kokeilemaan tätä uutuutta ja varsinki he ketkä eivät yleensä missään tapauksessa tapaa täysijyvä tuotteita kauppakoriinsa laittaa olet nimittäin yhtä kokemusta rikkaampi..
Murothan on aivan loistava ottaa mukaan esimerkiksi näin rannalle ja napostella siinä vaikka kirjaa lukiessa.


 Nestle Shredded Wheat  Murot muuten maistuvat erilaisten maitotuotteiden, kuten maidon, jogurtin tai rahkan kanssa tai niitä voi napostella niitä sellaisenaan.
bit.ly/shreddedwheat-hopottajat
Halutessasi tutustua tarkemmin Nestlen sivuille suuntauduppas osoitteeseen www.nestle.fi  taikka suoraan murosivuille https://www.nestle-cereals.fi/  heidän sivuiltaan löydät tietoa sherred wheat muroista sekä monista muista heidän hyvistä tuotteistaan käyppä tsekkaamassa ;)


Haluaisitko sinä ystäväiseni hopottajaksi? Se on erittäin helppoa ja mukavaa ja mitä mahtavinta ilmaista :D  suuntaa vain www.hopottajat.fi  tutki  sivuja ja halutessasi ja ollessasi kiinnostunut kannattaa ilman muuta rekisteröityä ja saat halutessasi käyttää minun henkilökohtaista suosittelija koodia rekisteröityessäsi..koodi on HOP2029

Kiitos hopottajat ja Marika :D

Ps. tässäpä kaunis kuva ennen töiden alkua ihanan nautinnollisesta annoksestani ;)



Ei kommentteja: