maanantai 7. heinäkuuta 2014

Holaa nestle sherred wheat murot

Ihanaa kesää kaikille teille ihanille ihmisille

En ole pitkään aikaan ollut testaamassa hopottajien kautta uusia tuotteita,mutta nyt pääsimme perheemme kanssa mukaan jes ..

Tässäpä minä siis hopottelen teille  Nestle wheat muroja..naam
Täytyy  sanoa,että en kyllä ihan heti olisi perheellemme ostanut tätä uutuus tuotetta,koska se on niin täysijyväinen :D  kyllä luit oikein.. jostakin kumman syystä meidän perheessämme ei täysijyväiset tuotteet ole kuuluneet kenenkään makuhermoille, ja juuri tästä syystä halusin ilman muuta perheemme tähän kamppikseen jotta saisimme ennakkoluulomme uuteen uskoon.

Voin kyllä ilman muuta sanoa,että kyllä se mielipide minulla ja parilla perheenjäsenellä muuttui erittäin paljon  positiiviseen suuntaan.. hip hei ja monot kaakkoon murot kainalossa vaikka kohti työmaata.

Ensimmäiseksi maistelin muroja ihan sellaisenaan ja ensivaikutelma oli viljainen,mutta ihanan marjaisa maku teki makunautinnosta täydellisemmän . Marjaseoksessahan on kolmea ihanan punaisen marjan makua jotka ovat mansikka,vadelma sekä karpalo...huippujuttu sillä nämä murohan käyvät täydellisesti esimerkiksi..aamiaiselle,välipalaksi ja itselleni varsinkin siihen ,kun jotain hyvää tekee mieli.

Itseasiassa suosittelen ilman muuta kaikille rohkeasti kokeilemaan tätä uutuutta ja varsinki he ketkä eivät yleensä missään tapauksessa tapaa täysijyvä tuotteita kauppakoriinsa laittaa olet nimittäin yhtä kokemusta rikkaampi..
Murothan on aivan loistava ottaa mukaan esimerkiksi näin rannalle ja napostella siinä vaikka kirjaa lukiessa.


 Nestle Shredded Wheat  Murot muuten maistuvat erilaisten maitotuotteiden, kuten maidon, jogurtin tai rahkan kanssa tai niitä voi napostella niitä sellaisenaan.
bit.ly/shreddedwheat-hopottajat
Halutessasi tutustua tarkemmin Nestlen sivuille suuntauduppas osoitteeseen www.nestle.fi  taikka suoraan murosivuille https://www.nestle-cereals.fi/  heidän sivuiltaan löydät tietoa sherred wheat muroista sekä monista muista heidän hyvistä tuotteistaan käyppä tsekkaamassa ;)


Haluaisitko sinä ystäväiseni hopottajaksi? Se on erittäin helppoa ja mukavaa ja mitä mahtavinta ilmaista :D  suuntaa vain www.hopottajat.fi  tutki  sivuja ja halutessasi ja ollessasi kiinnostunut kannattaa ilman muuta rekisteröityä ja saat halutessasi käyttää minun henkilökohtaista suosittelija koodia rekisteröityessäsi..koodi on HOP2029

Ei kommentteja: