sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Hopo Hopo Hoplaa Hopottajien mukaan mennä taas sain



Hips heijaa

Sain kunnian taas olla testailemassa hopottajien kampanjassa ja tällä kertaa mukana
myllynparas: tuotteena itseasiassa aivan loistava pyöreä suklaa taikina..

Kukapa ei voisi pitää suklaan mausta??? No tokihan heitäkin on,mutta asiahan on loppujen lopuksi niin,että suklaiden ystäviä on hurjan paljon ja ihan syystäkin ;)  suklaa on ihanaa nautittavaksi sellaisenaan tai leivonnaisten koristeena,mutta aivan fantastista osana taikinaa.

Nyt siis sain testattavaksi ihanan suklaataikinan...


Tuote jonka on tarkoitus tuoda perheidemme pöytään suuren avun herkutteluhetkiin


Myllyn Paras Pyöreä Suklaataikina täydentää Myllyn Parhaan suosittua Pyöreä piirakkataikina -tuotesarjaa. Myllyn Paras Pyöreä suklaataikina on pakasteena myytävä ja äärettömän monipuolinen.
Se sopii loistavasti keksien,piirakoiden ja vaikka kakkupohjien leivontaan, eikä ole edes hirveän kallis, itse satuin bongaamaan minimanista 2€ hintaan ;)  etsivä löytää, suositushinnaksihan näille pakasteille on annettu n.2.50€ . Suklainen taikina sisältää myös suklaarouhetta mikä on mielestäni tärkeä osa tuotetta mikäli suklaiseksi nimitetään.
Muodoltaan pyöreä joten siitä on helppo muokkailla haluamaansa leivonnaiseen sopivia muotoja, ja mikä parasta mikäli teet piirakkavuokaan taikinaa ei sinun tarvitse edes vuokaa voidella.
Suklaataikina tulee suhteellisen äkkiä uunissa valmiiksi riippuen toki mitä teet,mutta esimerkiksi keksit ovat valmiit alle 10 minuutissa, kakkupohjakin noin  10 minuutissa, mutta esimerkiksi piirakka täytteellä vie toki enemmän aikaa. #myllynparas #suklaataikina #hopottajat

Taikina sisältää mm. kananmunaa ja saattaa sisältää pieniä määriä maitotuotteita,seesaminsiemeniä ja soijaa eli allergiset otattehan huomioon tämän!

Kyllähän se pää heti rupesi raksuttamaan jos jonkinlaisia ideoita,mutta ikävä kyllä työ haittaa meikäläisen harrastuksia :D  mikäs siinä olisikaan ollut ihanampaa kuin joka päivä kokeilla eri reseptiä, mutta olen itse suosinut muutenkin myllynparhaan tuotteita,että tämäkään tuote ei todellakaan ollut viimeistä kertaa testauksessa.

Noh niin ja sitten asiaan:

Ensimmäiseksi tein piirakkavuokaan limerahkapiirakan.. hyvin yksinkertainen jopa ensikertalainenkin osaisi tämän taikinan avulla leipoa..

Perusohje,kun pakastetaikinaa käytät, otathan tuotteen pakkasesta sulamaan noin tuntia ennen leivontaa...

Ohje:
Ota piirakkapohja paketista, painele taikina piirakkavuoan (leveys noin 18cm) pohjalle tasaisesti (et tarvitse edes jauhoja) laita piirakkapohja uunin alimmalle tasolle noin 10-12 minuuttia noin 200 asteeseen

Anna jäähtyä vähintään puolisen tuntia

Kostuta jäähtynyt piirakkapohja esimerkiksi appelsiinimehulla,tai vaikkapa maidolla
itse kostutin maidolla huom! älä laita kerralla paljon nestettä vaan levitä tasaisesti ei kuitenkaan liian kosteaksi

Täyte:
1 prk limevalkosuklaa rahkaa
1 prk kermaa esim.kuohu (vatkaa vaahdoksi)
2 tl vaniljasokeria
1-2 satsumaa pilkottuna 

Sekoita kaikki sekaisin ja laita kostutetun piirakan päälle noin vähän yli puolet (loput voi laittaa esimerkiksi keksien päälle niin kuin minä tein)

Winkkinä: tästä täytteestä voi muokata vaikka juustopiirakan lisäämällä maustamatonta tuorejuustoa sekä liivatetta...





Toisena versiona tein ihan keksejä
eli kauli aikka leivinpaperin päällä isohko taikina, painele haluamallasi piparimuotilla joko pikkukeksejä tai isoja keksejä,  anna paistua uunissa noin 7-9 minuuttia

jäähdytä, päälle laitoin samaa täytettä kuin piirakkapohjaan mutta keksejä en toki kostuttanut, koristeeksi hieman ananasta sekä viinirypälettä..

Meillä keksit hävisivät heti ääntä kohden, ei kyllä edes tarvinnut huutaa maistamaan :D 

Tuomio:

Todella kätevä helpotus kiireiselle,perheelliselle, äkkivieraille, ei ole hinnalla pilattu eikä vaikea tehdä miksi siis jättää ostamatta?? Edes vaikka kokeeksi ;)  SUOSITTELEN ehdottomasti tämä on kokeilunarvoinen enkä usko,että petyt, vain taivas on rajana,taikinastahan saa kehiteltyä ihan minkälaisia herkkuja vaan, ihan juurikin tuli mieleen,että kesällähän olisi aivan loistava paistaa pieniä pyöreitä keksejä,päälle vaniljajäätelöä ja koristeeksi mansikoita naaaam...

#myllynparas #suklaataikina #hopottajat

Tästä pääset tutustumaan myllynparas tuotesivuille www.myllynparas.fi

 Haluaisitko sinä ystäväiseni hopottajaksi? Se on erittäin helppoa ja mukavaa ja mitä mahtavinta ilmaista :D  suuntaa vain www.hopottajat.fi  tutki  sivuja ja halutessasi ja ollessasi kiinnostunut kannattaa ilman muuta rekisteröityä ja saat halutessasi käyttää minun henkilökohtaista suosittelija koodia rekisteröityessäsi..koodi on HOP2029


Kiitos Marikalle hopottajiin ja kiitos myllynparas

Ei kommentteja: